Talent ontwikkelen met hoofd, hart en handen 


Hoe verloopt de inloop bij de start van de dag? 
We starten om 08.30 uur en eindigen om 14.15 uur behalve op de woensdag dan is de eindtijd 12.00 uur. De kinderen blijven allemaal over op school onder toezicht van de leerkrachten. Aan het overblijven zijn geen kosten meer verbonden. 
Is er een inlooptijd?
* Vóór de eerste zoemer van 08.15 uur blijven alle kinderen buiten.
* Om 08.15 klinkt de eerste zoemer. De kinderen van groep 1 t/m 8 mogen dan naar binnen. De kinderen van groep 3 t/m 8 hebben ook
   de keuze om buiten te blijven spelen, onder toezicht, tot de tweede zoemer gaat om 08.25 uur.
* Om 08.25 klinkt de tweede zoemer. Alle kinderen gaan naar binnen.
    Met ingang van het schooljaar 2021-2022 blijven de ouders buiten bij het halen en brengen van de kinderen. 
* Om 08.30 uur starten we met het onderwijs voor alle groepen.

Meegenomen tassen worden pas na de eerste zoemer in het kluisje gelegd, voor de kinderen die naar binnen gaan. Kinderen die buiten blijven spelen, nemen de tas mee naar binnen op het moment dat ze naar binnen gaan. Dit om opstoppingen in de gang te voorkomen.

De kinderen laten alle eten en drinken in hun tas zitten en stoppen deze in hun kluisje. Tijdens de ochtend- en middagpauze halen ze dit uit hun tas uit het kluisje. Alleen het drinken voor de middagpauze, dat gekoeld moet staan, wordt in de daarvoor bestemde bak gezet en gaat de koelkast in.

Bij slecht weer (regen, sneeuw) mogen alle kinderen naar binnen gaan, er is dan vanaf 08.15 uur geen toezicht buiten i.v.m. het slechte weer.

Aan het einde van de schooldag wachten de ouders/verzorgers buiten het schoolplein op hun kind(eren). 

Mijn kind is ziek. Hoe meld ik dit? 
U kunt uw kind het beste via het ouderportaal ziek melden voor 8.30 uur. 

Mag mijn kind zijn verjaardag op school vieren en wat zijn de afspraken daarover?
We vieren de verjaardag van de kinderen die 5 en/of 6 jaar worden in de groep, ouders zijn hierbij van harte welkom (ongeveer 20 minuten). Graag van tevoren even overleggen welk tijdstip het best gelegen komt. Houdt de traktatie a.u.b. eenvoudig. In verband met de privacy mag er niet gefilmd worden tijdens de verjaardag. Foto's maken is wel toegestaan.
Bij een verjaardag hoort soms ook een verjaardagsfeestje met uitnodigingen voor vriendjes en vriendinnetjes. Wij vragen jullie de uitnodigingen buiten school uit te delen.


Wat dragen de kinderen tijdens de gymles?
Een dunne korte broek, een T-shirt en gymschoenen. Graag gymschoenen zonder veters.
Willen jullie a.u.b. op de schoenen en de gymtas aan de buitenkant de naam zetten.
De gymtas blijft een aantal weken op school en gaat voor iedere vakantie mee terug naar huis, zodat de kleren uitgewassen kunnen worden.


Hoe zit het ook alweer met het eten en drinken in de pauzes? 
De kinderen nemen voor het tien uurtje een beker drinken en fruit mee. Voor het overblijven nemen ze een lunchtrommeltje en een  beker drinken mee. Op woensdag hebben we een koekendag, de kinderen mogen dan een koek meenemen. Graag alles voorzien van naam.

Mijn kind is ziek. Hoe meld ik dit?
U kunt uw kind het beste via het ouderportaal ziek melden voor  8.30 uur.